Onze school

Op ’t Schaddeveld staan de onderwijsbehoeften van de leerling centraal.Er wordt lesgegeven vanuit het directe instructiemodel (IGDI model) en de verwerking van de lesstof wordt op verschillende niveaus aangeboden. De instructies vinden plaats op vaste instructieplekken. Voor de verwerking van de lessen kunnen de leerlingen een keuze maken uit verschillende werkplekken. Een stilte lokaal, werkplekken in de hal, het instructielokaal en een computerlokaal. In elke ruimte gelden vaste regels over overlegmogelijkheden, samenwerken en hulpvragen (bij een leerkracht of een medeleerling). Dit doet een groot beroep op de leer- werkhouding van de leerlingen en reflectiemomenten in de basisgroepen zijn daarbij van groot belang. Deze reflectiemomenten vinden drie maal per dag plaats.

Er is veel interactie tussen de leerkracht en de leerling en tussen de leerlingen onderling.

Beide locaties

't Schaddeveld Dieren en Laag-Soeren zijn beide sfeervolle, kleinschalige basisscholen. De gezellige schoolgebouwen liggen aan de rand van de prachtige Veluwezoom, in de wijk van Dieren Noord-Oost en in het dorp Laag-Soeren. We werken met gecombineerde klassen, waar kinderen veel van elkaar leren en zich veilig voelen. Door onze manier van werken is de effectieve leertijd zeer hoog en is er veel individuele aandacht voor onze leerlingen.

Onze school is een openbare basisschool. Dat wil zeggen dat iedereen welkom is, ongeacht sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.  Er wordt actief aandacht besteed aan de overeenkomsten én verschillen tussen kinderen, zonder voorkeur voor één bepaalde opvatting en met respect voor elkaars mening.

Bent u op zoek naar een goede, sfeervolle basisschool voor uw kind, en u wilt graag meer informatie? Maak dan gerust een afspraak met onze locatieleider. Zij wilt u graag de school 'in bedrijf' laten zien en u meer vertellen over de "ins en outs" van onze school.

Kom de fijne sfeer van 't Schaddeveld  proeven en overtuig uzelf van het goede onderwijs dat wij uw kind bieden!

De locatie in Laag Soeren heeft een eigen website.