Aanmelden

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind? Graag nodigen wij u uit voor een informatief kennismakingsgesprek, waarin wij u vol trots onze school aan u presenteren. Neemt u even contact op voor het maken van een afspraak met onze locatieleider?

Kleuters

Op de dag dat uw kind vier jaar wordt, mag het naar school. Vóór de vierde verjaardag mag uw kind tien dagdelen op visite komen om kennis te maken. Het is dus verstandig uw kind ruim van tevoren aan te melden. Leerlingen van 4 jaar zijn niet leerplichtig, dat zijn kinderen vanaf 5 jaar.

Bij een kind dat net naar school gaat, bepalen ouders en leerkracht samen of het kind al hele dagen of misschien eerst wat minder naar school komt. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier neemt de leerkracht contact met u op om belangrijke zaken over uw kind samen door te nemen.

Aanmeldingsformulieren