PodiumsCool

Logo podiumsCool.jpg

Wij van PodiumsCool geven cultuuronderwijs aan kinderen vanaf 4 jaar. Dit doen wij met diverse programma’s waarbij de focus ligt op verschillende podiumkunsten zoals theater, zang en dans.

Deze programma’s zijn op individueel, gemeenschappelijk en/of maatschappelijk niveau. Tijdens deze programma’s staat persoonlijke ontwikkeling, leren omgaan met emoties en plezier centraal.

 

Visie

Kinderen worden continu getraind om te presteren, op school, bij de sportclub en soms zelfs thuis. Presteren is belangrijk. PodiumsCool zet de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind op de eerste plek.

 

Door ruimte te creëren waarin ieder kind zichzelf kan, mag en durft te zijn, leert het kind omgaan met emoties. Wanneer kinderen kunnen voelen, doorzetten, hechten en delen zal een kind sterker in zijn schoenen staan.

 

Bij PodiumsCool accepteren en respecteren we elkaar en ontdekken we samen wie we nu zijn en wie we willen zijn. Een leervijver met een theatrale knipoog zodat kinderen zowel samen als alleen weerbaar en sterk in het leven kunnen staan.

 

Ieder kind dat een onderdeel is geweest van het culturele programma van PodiumsCool heeft zich op sociaal-emotioneel niveau kunnen ontwikkelen.

Ieder kind zou de kans moeten krijgen om aan onze programma’s mee te doen.

 

Kijk voor meer informatie op www.podiumscool.nl

Zuivere Kracht 2 PS.jpg
Zuivere kracht 20143.jpg